perjantai 30. elokuuta 2013

Mikä täällä haisee?

PASKA! Mistä se tulee? RELLUSTA! HYYYYIII. Hahhah super hauska tykitys nyt takana ja kaikki paikat kipeenä punnertamisesta, maassa kierimisestä, hevosen jortikasta ja 7 tunnin tuskasesta hikoilusta ja  möngertämisestä elmukelmuun käärittynä (olin mato) :D. Kiitos myös sinulle, joka tulit seisomaan aivan eteeni ja kättelit minua keskustorilla, kun palvoimme polvet veressä abeja, ja sinulle vanhempi miespuolinen henkilö, joka saarnasit meille kadulla, että taideaineita lukemalla ei saa mitään aikaiseksi elämässä. Te teitte päivästäni vielä astetta oudomman!


Mihin ihmeeseen elokuu on oikein kadonnut? Vastahan me alotettiin koulu ja nyt jo muka parin kolmen viikon pästä olis enimmäinen koeviikko edessä...Anteeks mitä?!
Sunnuntaina kalenteri näyttä 1.9 ja arvatkaas mitä se tarkoittaa! MUUTTOOO! Ens viikosta lähtien ei enää ikinä aikasia aamuja ja pitkiä bussimatkoja ah.


Olin myös kokonaan unohtanut, että lupasin joskus tehdä "sisustukseen" liittyvän postauksen, mutta se on nyt unohtunut jonnekin mielen perukoille ja sinne se saa jäädäkin. Mutta tässä kuitenkin pieni DIY:


Mä tarviin aina tollasia pieniä laatikoita mihin saa tungettua kaikenlaista tärkeää ja ei niin tärkeää kamaa, mutta en sitten halunnut uuteen kämppään mitään noloja ja pinkkejä hello kity -laatikoita. Ratkaisuksi päällystin noi laatikot vanhalla karttapaperilla.
Eli kaikki mitä tarvitset:
-vanhan kartan (tai minkä vaan kartan mitä saa leikellä...)
-sakset
-liimaa
-äitin päällystys taidot
Ja mitään erityistä kikkaa näiden tekemiseen ei oo, kunhan vaan valitsette kivan kohdan kartalta ja päällystätte sen laatikon ihan normaalisti. Liimaus vaiheessa kannattaa käyttää vaikka viivotinta apuna ettei paperi jää rumasti rypylle tms. Ja muistakaa pyytää äitiltä apua, jos ette saa kulmista siistejä!;) (nimimerkillä äiti leikkasi mulle kaiken valmiiksi...:D)


Yritin olla myös tosi luova ja ängin pulloon värikkäitä muroja ja sitten kolme kuivattamaani ruusua, Jep, tiiän päätähuimaavan luova idea!


Mutta mitäs muuta, koulussa on hauskaa (ainakin sillon kun kaikki energia ei mee siihen, että saa pidettyä silmät auki) ja ihania uusia kavereita ja vanhojakin tuttuja oon löytänyt.
Huomenna mulla on viimenen ratsastustunti *nyyh*. Joudun siis lopettamaan ratsastuksen muuton takia...
Ensi viikolla lupaan tehdä postauksen uudesta kämpästä ja siitä miten elämä Tampereella oikein lähtee käyntiin:).

Näin tällä erää toivottavasti kaikilla on ollut mukava elokuu!
♥Reetta

1 kommentti: